Bitki ve Meyvelerin Hastalıklara Etkileri

Yazar  çคқıʟ-τคşı - Görüntüleme - Okunma  262 - Yorum  12
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%

Durumu :
Çevrimdışı
çคқıʟ-τคşı
Süper Moderatör
Süper Moderatör
user avatar
Dusunceli
İsmi:
Verdiği Beğeni:31
Aldığı Beğeni:92
Yorumları: 3,049
Rep Puanı: 0
#1
Bitki ve Meyvelerin Hastalıklara Etkileri

-KANSER HASTALIĞI-

resim01.jpg
BROKOLİ
Brokoli selenyum, potasyum, kükürt ve diyet lifi bakımından oldukça zengindir.Aynı zamanda kansere neden olan hücrelere etki ederek ortadan kalkmasını sağlar. İdrar yolları, kalın bağırsak ve göğüs kanserine karşıda koruyucudur. Brokoli çiğ ya da buharda pişirilerek tüketilebilir.


resim02.jpg
ÇÖREK OTU
İçerisinde A, C, B1 ve B6 vitaminleri ile selenyum, çinko, magnezyum minerali içeren çörek otunun en önemli bileşimi ise thymol türevi thymoquinon'dur.Thymoquinon ise akciğer, baş-boyun, kalınbağırsak, karaciğer, karın zarı, lösemi, lenfoma, göğüs, pankreas, prostat ve yumuşak dokulu kanserlere faydalıdır. Çörekotu günde bir tatlı kaşığı tüketilebilir ancak hamile kadınların tüketilmesi önerilmez.



resim03.jpg
NAR
İçeriğindeki C vitamini, polyphenol, demir ve potasyumla bağışıklık sistemini güçlendirir. Bunun yanında kolesterolü ve kan şekerini dengeler. Kanser hücreleri engeller. Nar, özellikle de prostat kanserinde etkilidir. Aynı zamanda kanser hücrelerinin çoğalma hızını yavaşlatır.




frmimza.png


Beğenenler: Ɓคђคя
Cevapla Paylaş







Konuyu Okuyanlar:   1 Ziyaretçi





Türkçe Çeviri: MyBBTürkiye, Üretici: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group, MyBB Destek: ....